K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie. Zobrazit podrobnosti

FITNESS SPORTOVNÍ VÝŽIVA

Rubriky
  Kulturistika
  Trénink
  Zdravá výživa
  Sportovní výživa
  Zdravé recepty
  Jak zhubnout
  Ostatní
  Jak posilovat?
  Reklama, Ochrana osobních údajů

Nej články
  Cvičení doma
  Kalorické tabulky
  BMI kalkulačka
  Cviky na záda
  Cviky na břicho
  Bílkoviny v potravinách
  Jak přibrat na váze?

Doporučujeme
www.proteiny.com
Kulturistika, fitness

Provensálské kuře

Recept na provensálské kuře

Další recept na přípravu kuřete tentokrát z francouzské kuchyně:

Budeme potřebovat:

  • jedno celé kuře,
  • 2 pórky,
  • 2 mrkve,
  • 1 celer,
  • plechovku sterilované kukuřice,
  • 2 dcl bílého vína,
  • 3 lžíce kečupu,
  • sůl,
  • kuřecí masox,
  • rozmarýn.

Postup přípravy:
Nejprve kuře osolíme a posypeme rozmarýnem (můžeme i uvnitř). Takto připravené kuře dáme péct do trouby asi na 30 minut. Po těchto 30ti minutách ke kuřeti přidáme nakrájenou zeleninu a necháme kuře dopéct. Poté vyndáme kuře z pekáče a místo něj tam dáme kukuřici, masox, bílé víno a kečup. Vše chvíli povaříme a podáváme ke kuřeti.

Máte svůj oblíbený recept na přípravu kuřete a chcete se s ním podělit s ostatními? Pošlete mi ho na e-mail
admin@ikulturistika.cz a já ho zde zveřejním.


www.ikulturistika.cz - každý týden nové články o kulturistice a fitness.
© iKulturistika, lada@ikulturistika.cz
Autor článků nenese žádnou zodpovědnost za škody vzniklé tréninky, jídelníčky apod. uvedenými na těchto stránkách.