FITNESS SPORTOVNÍ VÝŽIVA

Rubriky
  Kulturistika
  Trénink
  Zdravá výživa
  Sportovní výživa
  Zdravé recepty
  Jak zhubnout
  Ostatní
  Jak posilovat?
  Reklama, Ochrana osobních údajů

Nej články
  Cvičení doma
  Kalorické tabulky
  BMI kalkulačka
  Cviky na záda
  Cviky na břicho
  Bílkoviny v potravinách
  Jak přibrat na váze?

Recept - Tuňák s bylinkovou omáčkou

Tuňák s bylinkovou omáčkou

Na přípravu bylinkové omáčky budeme potřebovat:

  • 1 kelímek zakysané smetany,
  • 2 lžíce bílého jogurtu,
  • pažitku,
  • a sůl.

Vše dobře promícháme a necháme chvíli odležet.

K přípravě tuňáka budeme potřebovat:

  • 400 g čerstvého tuňáka,
  • 1 lžíci polohrubé mouky,
  • olivový olej,
  • trochu citrónové šťávy,
  • sůl a bílý pepř.

Tuňáka pokapeme citrónovou šťávou a necháme chvilku uležet, dále osolíme, opepříme, obalíme v mouce a na pánvi zprudka opečeme a olivovém oleji. Podáváme společně s bylinkovou omáčkou a brambory.


www.ikulturistika.cz - každý týden nové články o kulturistice a fitness.
© iKulturistika, lada@ikulturistika.cz
Autor článků nenese žádnou zodpovědnost za škody vzniklé tréninky, jídelníčky apod. uvedenými na těchto stránkách.